۰

صنایع‌دستی هرمزگان کاربردی است نه تزئینی

بازدید

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حاشیه افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و جاسک گفت: ظرفیت‌های صنایع‌دستی ریشه در هویت هر قومی دارد.

به گزارش سفربازی، به نقل از ایسنا، مریم جلالی در بازدید از ظرفیت‌های میراث فرهنگی شهرستان میناب افزود: وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دور جدید و با حمایت‌ها و دوراندیشی وزیر میراث‌فرهنگی، عزم خود را برای سه حوزه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برای نگهداری از میراث‌فرهنگی و توسعه گردشگری جزم کرده است.

او با اشاره به اینکه استان هرمزگان دارای ظرفیت‌های بی‌نظیری در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است، افزود: ۹۸ درصد صنعت‌گران هرمزگان بانوان هستند که این آمار ما را وادار می‌کند تا برنامه‌ریزی ویژه‌ای متناسب با خود محصول، تولیدکنندگان، هویت و اقلیم منطقه انجام دهیم.

جلالی با بیان اینکه صنایع‌دستی یک زنجیره تأمین ارزش دارد، بیان کرد: از لحظه خلق محصول تا مصرف ازجمله تهیه مواد اولیه، اجرا، بسته‌بندی و بازاریابی، این چرخه مرتب باید بچرخد و برنامه‌های ما برای لحظه خلق محصول تا لحظه مصرف است.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تأکید کرد: صنایع‌دستی استان هرمزگان کاربردی است نه تزئینی، که در ویترین خانه‌ها گذاشته شود بنابراین به یک برنامه‌ریزی ویژه برای خلق ارزش نیاز است.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *