تنوع رامسر ازنظر جاذبه‎های دیدنی بی‌نظیره، از بناهای تاریخی گرفته تا طبیعت جذاب این شهر و بسیاری از مکان‌های جذاب دیگه، باعث شدن تا این شهر جزو اولین انتخاب گردشگران برای سفر در تعطیلات باشه. نکته جالب‌ اینه که اگه هر دفعه هم به این شهر سفر کنی، باز هم مکان جدیدی برای بازدید وجود داره. یکی از مکان‌های دیدنی این شهر که احتمالا کمتر از بقیه مکان‌ها درموردش شنیدی،‌ آبشار سیاسرت هست.

رامسر طبیعت غنی‌ای داره و آبشارهای متنوعی در اون پیدا میشن، اما در بین جاذبه‌های طبیعی این شهر و از میان آبشارهای متنوع اون، سیاسرت جایی هست که دلت نمی‌خواد از دستش بدی. البته، دسترسی به این آبشار به همین سادگی‌ها هم نیست، برای رسیدن به این آبشار باید از بین جنگل‌های هیرکانی عبور کنی که این موضوع به جذابیت این مکان دیدنی جذاب اضافه می‌کنه. اگه می‌خوای درمورد آبشار سیاسرت رامسر بیشتر بدونی، به هیچ وجه ‌این مطلب رو از دست نده!

آبشار سیاسرت رامسر کجاست؟

آبشار سیاسرت که به سیاسورت هم معروفه،‌ جایی در جنوب شهر رامسر، لابه‌لای درختان هیرکانی واقع شده. موقعیت جغرافیایی این آبشار باعث شده تا بازدید از اون برای کسانی که اهل طبیعت گردی هستن یا از ماجراجویی لذت می‌برن، بهترین انتخاب باشه. مسیر دسترسی به این آبشار یک مسیر جنگلی هست که از بین درختان هیرکانی می‌گذره این موضوع به‌تنهایی هیجان و جذابیت سفر رو دوچندان می‌کنه.

سفربازی - آبشار سیاسرت رامسر کجاست؟

آبشار سیاسرت رامسر

درواقع، آبشار سیاسرت بخشی از رودخانه چالکرود محسوب میشه. این رودخونه، ۴۰ متر طول داره و از کوه‌های سماسوس سرچشمه می‌گیره. رودخونه چالکرود در طول مسیر با چند رود دیگه ترکیب میشه و در نهایت به دریای خزر می‌رسه.

نمایش سیاسرت روی نقشه گوگل

مسیریابی سیاسرت با گوگل

اگه می‌خوای از شهر رامسر به این آبشار برسی، باید مسیری به اندازه ۳۵ کیلومتر رو طی کنی. البته،‌ این مسیر فقط میزان جاده دسترسی به این آبشار هست، پس مسیر جنگلی که به اون می‌رسه رو هم باید درنظر بگیری. درمجموع، یکی از مزایای این آبشار اینه که دسترسی نزدیکی به جاده داره. برای دسترسی به اون،‌ باید از جاده جنت رودبار اقدام کنی. مسیر این آبشار تقریبا ۳۰۰ متر پایین‌تر از این جاده قرار گرفته. برای رفتن به جاده جنت رودبار هم باید از جنگل دالخانی اقدام کنی. به‌طورکلی،‌ برای رسیدن به این آبشار باید از شهر تنکابن بگذری و از منطقه کتالم و سادات‌شهر عبور کنی. با عبور از این منطقه به تابلوی جاده جنت رودبار برخورد می‌کنی. این جاده دوطرفه رو باید ۲۴ کیلومتر طی کنی تا با تابلوی آبشار سیاسرت روبه‌رو بشی.

سفربازی - آبشار سیاسرت در رامسر

آبشار سیاسرت در رامسر

در پایین این آبشار یک حوضچه به عمق ۲ متر وجود داره. البته، درسته که اسمش حوضچه هست اما نباید یهو هوس کنی که توی اون شیرجه بزنی چون خیلی خطرناکه. همچنین، در مسیر جنگلی این آبشار هم باید حواست باشه که تو طبیعت بکر اون گم نشی! طی کردن این مسیر و رسیدن به آبشار حدود یک ساعت طول می‌کشه.

در سفر به آبشار سیاسرت رامسر، این نکات رو فراموش نکن!

همونطور که می‌دونی، مسیر این آبشار جنگلی هست،‌ اونم نه یک جنگل معمولی،‌ جنگلی با طبیعت بکر و دست نخورده! از طرف دیگه راه اون از داخل شهر رامسر کمی طولانیه. پس حتما باید در سفر به این آبشار،‌ یک سری نکات رو مدنظر داشته باشی.

از جمله وسایلی که باید برای این سفر همراه خودت داشته باشی،‌ شامل موارد زیر میشن:

  • جعبه کمک‌های اولیه
  • لباس اضافی
  • کفش مناسب
  • آب
  • چادر مسافرتی
  • غذا
  • زیرانداز
  • عینک و کلاه آفتابی
  • پاور بانک

همراه داشتن این وسایل در مسیر آبشار سیاسرت باعث میشه تا این مسیر رو با خیال راحت طی کنی. گرچه ممکنه خیلی از این اقلام رو طی مسیر استفاده نکنی،‌ اما باید همراهت داشته باشی تا مسیر آبشار رو بی‌خطر طی کنی. نکته دیگه‌ای که باید در سفر به این آبشار درنظر بگیری، حفظ محیط زیسته. از اونجایی که طبیعت اطراف سیاسرت بکر هست باید خیلی حواست رو جمع کنی که طی مسیر به گونه‌های گیاهی و جانوری این منطقه آسیب نرسونی. درنتیجه، همراه با تمام وسایلی که در بالا گفتم، بهتره که چند تا پلاستیک زباله هم همراه خودت بیاری.

سفربازی - نکات سفر به آبشار سیاسرت شمال

آبشار سیاسرت شمال

بهتره چه زمانی به این آبشار سفر کنی؟

دیگه لازم نیست روی این موضوع تاکید کنم که آب وهوای شمال در تابستون گرم و شرجیه! در زمستون، گرچه داخل شهر رامسر هوایی سرد و مطبوع داره، اما آبشار سیاسرت در جنگل‌های این شهر قرار گرفته و ممکنه که آب وهوای سرد اون منطقه کمی آزاردهنده باشه. با این اوصاف میشه گفت بهترین زمان برای آبشار سیاسرت رامسر اواسط بهار یا اوایل پاییز هست. در این زمان‌ها می‌تونی تجربه دلنشین‌تری از این آبشار رو برای خودت رقم بزنی.

هتل های نزدیک آبشار سیاسرت رامسر

اگه به‌دنبال جایی هستی که در سفرت به آبشار سیاسرت شب رو اونجا بگذرونی،‌ می‌تونی هتل‌هایی که درادامه معرفی می‌کنم رو مدنظر داشته باشی. این هتل‌ها همگی در نزدیکی شهر رامسر و ابشار سیاسرت ساخته شدن.

هتل بزرگ ملکشاه رامسر

سفربازی - هتل بزرگ ملکشاه رامسر

هتل بزرگ ملکشاه رامسر

هتل بزرگ ملکشاه رامسر در منطقه ساحلی چالکرود در فاصله ۶ کیلومتری رامسر قرار گرفته. این هتل دارای ۳ ستاره هست و در سال ۱۳۹۵ بازسازی شده. هتل ملکشاه دسترسی نزدیکی به دریا داره و روبه‌روی اون یک رودخونه بزرگ هست که صدای آرامش‌بخشی ایجاد می‌کنه. ساختمون این هتل در دو فاز ساخته شده، فاز اول اون، در زمینی به مساحت ۷۰۰۰ متر قرار داره اما فاز دوم اون در یک زمین با مساحت ۲۵۰۰ متر ساخته شده.

هتل آزادی رامسر

سفربازی - هتل آزادی رامسر

هتل آزادی رامسر

هتل‌های پارسیان آزادی رامسر،‌ در دو مجموعه قدیم و جدید در مرکز شهر رامسر ساخته شدن. این مجموعه‌ها انواع امکانات رفاهی و تفریحی رو در اختیار گردشگران می‌ذارن. مجموعه جدید این هتل، در سال ۱۳۴۷ در سه طبقه ساخته شده که چشم‌انداز زیبایی از جنگل و دریا رو به نمایش می‌ذاره. سبک معماری این ساختمون به‌صورت کلاسیک هست.  مجموعه قدیم این هتل،‌ به‌نام هتل قدیم رامسر با مساحت حدود ۵ هزار متر مربع در ۳ طبقه در سال ۱۳۱۲ ساخته شده. با اقامت در این هتل‌ها می‌تونی از مزایایی مثل دسترسی آسان به جاذبه‌های دیدنی متنوع و  دسترسی به داخل شهر، بهره‌مند بشی.

سفربازی - هتل‌های پارسیان آزادی رامسر

هتل‌ پارسیان آزادی رامسر

گزینه‌هایی که در بالا معرفی کردم،‌ مکان‌های لوکسی هستن که دسترسی سریعی دارن. اگه می‌خوای به آبشار سیاسرت رامسر سفر کنی، می‌تونی شب رو در یکی از هتل‌های معرفی شده بگذرونی و صبح روز بعد سفرت رو ادامه بدی. اما اگه دوست داری شب رو در یک فضای سنتی به‌سر کنی،‌ اقامتگاه‌های بومی متنوعی در نزدیکی این آبشار احداث شدن. این اقامتگاه‌ها در روستاهای اطراف وجود دارن. برخی از معروف‌ترین اقامتگاه‌هایی که می‌تونی اطراف آبشار سیاسرت پیدا کنی، این گزینه‌ها هستن:

اقامتگاه ماه تی‌تی

سفربازی - اقامتگاه ماه تی‌تی

اقامتگاه ماه تی‌تی

اقامتگاه بومگردی ماه تی‌تی، یک خونه قدیمی در روستای جنت رودباره که قدمتی ۳۰ ساله داره، اما در سال ۱۳۹۷ مرمت و بازسازی شده. فاصله این اقامتگاه تا جنگل دالخانی ۲۶ کیلومتر هست. این خونه قدیمی شامل ۴ اتاق میشه که یک تراس مشترک دارن. این تراس ۳۰ متر فضا داره که منظره‌ای بسیار دلنشین از کوه‌های اطراف رو به نمایش می‌ذاره. این اقامتگاه برای حفظ فضای سنتی،‌ بدون تخت و یخچال ارائه میشه.

اقامتگاه بومگردی جنت

سفربازی - اقامتگاه بومگردی جنت

اقامتگاه بومگردی جنت

اقامتگاه بومگردی جنت، در روستای ییلاقی جنت رودبار ساخته شده که ۵ واحد اقامتی برای گردشگران ارائه میده. این اقامتگاه شامل دو ساختمون میشه که در دل طبیعت مازندران، در منطقه‌ای با منظره‌ای سرسبز و فضایی خوش آب و هوا قرار گرفتن. از اونجایی که فضای این اقامتگاه خیلی سنتی هست، در برخی از اتاق‌های اون تخت قرار داده نشده.

جاذبه‌های دیدنی اطراف آبشار سیاسرت

با بازدید از آبشار سیاسرت رامسر تو می‌تونی با یک تیر چند نشون بزنی! برخی از مکان‌های دیدنی که در این مسیر می‌تونی ازشون بازدید کنی رو در ادامه معرفی می‌کنم.

جنگل دالخانی

سفربازی - جنگل دالخانی

جنگل دالخانی

جنگل دالخانی یکی از مناطق بکر استان‌های شمالی هست که در ۸ کیلومتری آبشار سیاسرت رامسر قرار گرفته. این جنگل ارتفاعی بیشتر از ۸۰۰ متر بالاتر از سطح دریا داره و شامل یک جاده آسفالت میشه که در امتداد اون پوشش گیاهی و جانوری غنی وجود داره. در بیشتر روزها، این جنگل رو مه غلیظی فرا می‌گیره که باعث جذابیتش میشه. طی مسیر این جنگل می‌تونی از کلبه‌های چوبی،‌ رستوران‌ها و غذاخوری‌هایی که برای گردشگران ساخته شده هم استفاده کنی.

روستای جنت رودبار

سفربازی - روستای جنت رودبار

روستای جنت رودبار

در ۱۱ کیلومتری آبشار سیاسرت رامسر، روستای جنت رودبار قرار گرفته. اگه به این آبشار سفر کردی نباید تجربه شگفت‌انگیز بازدید از این روستا رو از دست بدی. این روستای زیبا، جزو دالخانی محسوب میشه و با رامسر ۶۰ کیلومتر فاصله داره. ارتفاع اون نسبت به جنگل دالخانی که فقط ۷۰۰ متره، خیلی بیشتره و به ۱۵۰۰ متر بالاتر از سطح دریا می‌رسه. این روستا هم دارای جاذبه‌های دیدنی متنوع هست، به‌همین خاطره که اقامتگاه‌های بومگردی متنوع در اون ساخته شدن تا گردشگران بتونن با اقامت در این روستا طی چند روز با خیال راحت از مکان‌های دیدنی اون بازدید کنن. اگه به آبشار سیاسرت رفتی و دوست داری با آبشارهای دیگه این منطقه هم آشنا بشی،‌ می‌تونی از آبشار منوشه که در نزدیکی این روستا قرار داره هم بازدید کنی.

رودخانه چالکرود

سفربازی - رودخانه چالکرود

رودخانه چالکرود

یکی از بزرگترین رودخونه‌های غرب مازندران، در نزدیکی آبشار سیاسرت جریان داره که به اون روخونه چالکرود میگن. این رودخونه در ۷ کیلومتری غرب تنکابن و ۷ کیلومتری شرق رامسر قرار داره و به‌نوعی خط مرز بین این دو شهر محسوب میشه. این رودخونه بزرگ از چشمه‌های کوه‌های مختلف مانند اشکور علیا، بلور کوه، سیاهکوه، اریه، نیر دره، سرگلچال، میثم سرا، شیرگاه، لاکتراشان، جهک، هلوستان، خشتله، بال گردن، گلین، آغوز کوتی و کوه‌های جنت رودبار سرچشمه می‌گیره. بعد از پیوستن به چند رود کوچک دیگر و گذشتن از چند روستا، از زیر یک پل آهنی به دریا سرازیر میشه.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۵ رای