حتما می‎دونی که شهر رامسر جاذبه‌های طبیعی و تفریحی زیادی داره، اما در بین همه این مکان‌های جذاب،‌ بکرترین جای ممکن در رامسر برای کسایی که عاشق طبیعت هستن، جایی نیست جز جنگل دالخانی. این جنگل، یک مسیر زیبا از طبیعت بهشتی رامسره که به چند روستا ختم میشه. با بازدید از دالخانی،‌ در بین تونل‌های رویایی از شاخ و برگ درختان می‌گذری،‌ هوای مه‌آلود این جنگل رو با عشق وارد ریه‌هات می‌کنی و از منظره شگفت‌انگیزی که به‌نمایش می‌ذاره، حیرت‌زده میشی. طبیعت این جاده جنگلی به‌قدری جذابه که تو رو برای رسیدن به آخر مسیر جذب می‌کنه. وقتی وارد این جنگل بشی، اونقدر غرق مسیر میشی که در یک چشم برهم زدن خودت رو تو روستاهای آخرش می‌بینی! اگه می‌خوای با جذابیت‌های جنگل دالخانی بیشتر آشنا بشی،‌ این مطلب همون چیزی هست که دنبالش می‌گردی.

جنگل دالخانی کجاست؟

دالخانی، جنگلی به وسعت ۶۰۰ مترمربع هست که در ۳۰ کیلومتری جنوب شرق رامسر و در مسیر جاده رامسر تنکابن، در استان مازندران قرار گرفته. ارتفاع این جنگل از سطح دریا ۸۰۰ متر هست. این مسیر جنگلی از جاده میرزا کوچک خان یا جاده کتالم- هریس شروع میشه. آدرس این جنگل به این صورته: استان مازندران، شهر رامسر، جاده رامسر به تنکابن، جاده هریس به سمت دالخانی.

نمایش روی نقشه گوگل

مسیریابی با گوگل

مسیر دسترسی به دالخانی

سفربازی - مسیر دسترسی به دالخانی

مسیر دسترسی به دالخانی

برای رفتن به جنگل دالخانی اول باید به شهر رامسر بری. سپس به سمت شرق رامسر و جاده تنکابن رامسر حرکت کن تا به سه‌راهی جنت‌رودبار برخورد کنی. این سه‌راهی در کیلومتر ۷ جاده رامسر تنکابن قرار گرفته. بعد از اینکه به این سه‌راهی رسیدی، به سمت راست برو تا به جاده ییلاقی جنگل دالخانی برسی. یک مزیتی که مسیر دسترسی دالخانی داره، اینه که بدون خودروی شخصی هم میشه به این جنگل رسید. اگه از رامسر یا سادات‌شهر تاکسی‌های خط دالخانی رو سوار بشی،‌ مستقیم به دل این جنگل راه پیدا می‌کنی.

چرا جنگل دالخانی؟

همونطور که گفتم، این جنگل‌ یکی از بکرترین مکان‌های رامسر محسوب میشه، پس اگه عشق طبیعت هستی و می‌خوای برای مدتی کوتاه از شلوغی شهر به‌دور باشی،‌ انتخاب جنگل دالخانی برای این منظور هیچ چون و چرایی نداره. اما این ویژگی تنها دلیل جذابیت جنگل دالخانی نیست. جاذبه‌های متنوع مسیر دالخانی یکی دیگه از دلایلی هست که گردشگران رو به سمت خودش جلب می‌کنه.

سفربازی - هتل قدیم رامسر

پارک جنگلی دالخانی

پارک جنگلی دالخانی جایی در این جنگل هست که درختان جنگلی شما رو احاطه می‌کنن و برای رفتن به ادامه مسیر سوق میدن. این پارک کمی بالاتر از مسیر انحرافی سد میجران قرار گرفته. در این پارک جنگلی می‌تونی بین درختان کمپ بزنی و از امکانات رفاهی که برای طبیعت گردی فراهم شده، استفاده کنی. ارتفاع این پارک جنگلی از سطح دریا ۱۱۰۰ متر هست.

آبشار سیاسرت

سفربازی - آبشار سیاسرت

آبشار سیاسرت

در مسیر جاده جنگلی دالخانی، قبل از رسیدن به روستای گرسماسر، آبشار سیاسرت وجود داره. این آبشار از کوه سماسوس سرچشمه می‌گیره و به کوه‌ها و جنگل‌های اطراف می‌ریزه. خیلی از افراد اهل دل حتی با رسیدن به این آبشار به زیر اون میرن تا دوش طبیعی رو تجربه کنن! البته، آخرین نقطه ماشین‌روی این آبشار حدود ۱۰ کیلومتر با پارک جنگلی فاصله داره پس برای رسیدن به اون باید حدود یک ربع پیاده‌روی داشته باشی. این آبشار زیبا،‌ حدود ۳۰۰ متر پایین‌تر از جاده اصلی جنت رودبار قرار داره.

از مسیرهای انحرافی دالخانی غافل نشو!

از زیبایی مسیر جنگلی دالخانی هرچی بگم کمه. جاده‌ای که دو طرفش رو درختان احاطه کردن و برگ اونها مسیر رو به‌شکل تونل‌های جنگلی درآورده. اما دالخانی علاوه‌بر مسیر اصلی جذابش، یک سری مسیرهای انحرافی هم داره که به جاذبه‌های طبیعی فوق‌العاده جذاب می‌رسن. جاذبه‌های این مسیر جنگلی شامل موارد زیر میشن:

روستای اربه‌کله

سفربازی - روستای اربه‌کله رامسر

روستای اربه‌کله رامسر

یکی از جاذبه‌های گردشگری منطقه دالخانی که در ۱۰.۶ کیلومتری شمال غرب دریاچه میجران قرار داره،‌ روستای اربه‌کله یا اربکله هست. این روستا تقریبا در اوایل جاده دالخانی قرار داره، پس قبل از بازدید از هر مکانی، می‌تونی به این منطقه بری و از منظره شهر کتالم و سادات‌شهر در زیر پاهات لذت ببری. مسیر دسترسی به این روستا اینطوریه که ابتدا باید از رامسر به سمت سادات‌شهر حرکت کنی، سپس ازطریق یک مسیر انحرافی به سمت این روستا هدایت میشی. در بعضی از نقاط این روستا، به‌دلیل ارتفاع زیادی که داره منظره دریا و روستا درکنار یکدیگر نمایان هست که حس بسیار دلنشینی ایجاد می‌کنه.

آبشار سیاسرت رامسر

سد میجران

سد خاکی میجران،‌ دریاچه‌ای هست که در مسیر رودخانه نسارود واقع شده. این دریاچه مثل یک نگین درخشان در وسط جنگل دالخانی می‌درخشه و برای بازدید از اون باید از جاده جنت رودبار حرکت کنی. مسیر این رود پیچ در پیچ در بین درختان دالخانی منظره بسیار دلنشینی ایجاد می‌کنه. مسیر این سد خاکی،‌ پرپیچ و خمه و سربالایی و سرپایینی‌های تندی داره. برای رسیدن به اون باید از روستاهای گانگسر، پیازکش و تالش‌سرا گذر کنی. بعد از اینکه از آخرین روستا گذشتی، به یک سه‌راهی برمی‌خوری که تا جاده اصلی کمتر از ۲ کیلومتر فاصله داره.

سفربازی - سد میجران رامسر

سد میجران رامسر

باید مسافتی به‌اندازه ۱.۵ کیلومتر به سمت راست رو طی کنی تا به سد میجران برسی. اینم درنظر داشته باش که ۷ کیلومتر از مسیر سد میجران به‌صورت خاکی هست. اما اگه می‌خوای به‌سمت جنگل دالخانی بری، باید در این سه‌راهی به‌سمت چپ حرکت کنی. بعد از طی کردن یک کیلومتر در مسیر سد میجران، اول ‌به روستای کلچه‌کی می‌رسی و بعد از ۷ کیلومتر، دریاچه فیروزه‌ای میجران نمایان میشه. این دریاچه ۲۴ کیلومتر با رامسر فاصله داره و برای رسیدن به اون باید یک مسیر ۳۸ دقیقه‌ای رو طی کنی. فاصله بین جنگل دالخانی و دریاچه میجران، ۸.۶ کیلومتره و طی کردن اون ۱۹ دقیقه طول می‌کشه.

قلعه مارکوه

اگه به مکان‌های تاریخی علاقه ‌داری، می‌تونی یکی از بهترین مکان‌های تاریخی رو در مسیر جنگل دالخانی پیدا کنی. قلعه مارکوه،‌ بنایی هست که قدمتش به قرن سوم برمی‌گرده. برای رسیدن به بالای این قلعه، باید یک مسیر پلکانی رو با پای پیاده طی کنی. این مسیر حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشه،‌ اما باور کن منظره‌ای که اون بالا در انتظارته ارزششو داره. این منظره، یک تصویر زیبای پانوراما از دریا و جنگل هست. همچنین، وقتی به بالای این قلعه می‌رسی ممکنه که نگهبانش اونجا حضور داشته باشه. نگهبان این قلعه، یک مرد مهربونه که از گردشگران به‌خوبی استقبال می‌کنه و درصورت علاقه اونها،‌ تمام اطلاعات و داستان‌های جذاب درمورد قلعه مارکوه رو تعریف می‌کنه.

سفربازی - قلعه مارکوه رامسر

قلعه مارکوه رامسر

فاصله قلعه مارکوه تا رامسر،‌ ۱۰.۶ کیلومتره و طی کردن اون ۳۰ دقیقه طول می‌کشه. پس اگه از رامسر به ‌قصد بازدید از این قلعه حرکت کنی، با احتساب مسیر جاده‌ای و مسیر پلکانی، روی هم رفته ۱ ساعت طول می‌کشه که به منظره زیبای بالای این قلعه برسی. مسیر دسترسی به این قلعه، اینجوریه که اول باید از سمت رامسر به جاده تلاسر بری و از اونجا به طرف جاده مارکوه در کتالم حرکت کنی.

سفربازی - پل معلق رامسر

پیچ هفت شهدا

در مسیر جاده جنگلی دالخانی،‌ یک پیچ وجود داره که برای یادبود شهدای ترور، به‌عنوان پیچ هفت شهدا شناخته میشه. در ۱۵ خرداد سال ۱۳۶۱، طی یک حرکت ناجوانمردانه، یکی از گروهک‌های منافق هفت نفر از جوانان این منطقه رو ترور کردن و به شهادت رسوندن. مکان دقیقی که ترور در اون انجام شده،‌ در مسیر جنگل دالخانی قرار داره و درحال حاضر به پیج هفت شهدا معروف شده.

جنگل دالخانی به چه روستاهایی ختم میشه؟

جنگل دالخانی،‌ علاوه‌بر مسیر زیبا، مقصد جذابی هم داره! این مسیر جنگلی به چندین روستا ختم میشه که درادامه اونها رو معرفی می‌کنم:

روستای گرسماسر

سفربازی - روستای گرسماسر

روستای گرسماسر

با طی کردن یک مسیر ۲۳ کیلومتری در جاده دالخانی، به روستایی به‌نام گرسماسر یا گرسمه‌سر می‌رسی. طی کردن این مسیر حدود ۴۵ دقیقه طول می‌کشه. با رسیدن به مقصد احتمالا با یک منظره روستایی غرق در مه مواجه میشی. این روستا، بلندترین نقطه جنگل دالخانی محسوب میشه و منظره بسیار جذابی از شهر رامسر رو به نمایش می‌ذاره. از ویژگی‌های این روستا، میشه به دشت‌های وسیع، قله‌های سربه‌فلک کشیده و چشمه‌های آب معدنی اشاره کرد. اسم چشمه‌های آب معدنی سرد گرسماسر، میرخانی، پولاد، رستم و سر چهار پیچ هستن.

روستای جنت رودبار

سفربازی - روستای جنت رودبار

روستای جنت رودبار

در روستای جنت رودبار آبشارهای متعدد و دشت‌های وسیع زیبایی وجود داره. این ییلاق به‌ پایتخت گل‌ گاو‌ زبان ایران معروفه. در این روستا هم مثل روستای گرسماسر دالخانی،‌ ابرهای مه‌آلود پای ثابت تمام بخش‌ها هست. فاصله بین این دو روستا ۱۹.۴ کیلومتره که معادل با ۴۰ دقیقه رانندگی میشه. البته، مسیر دسترسی این روستا، اینطوریه که بعد از گذشتن از رستوران دامان باید به‌سمت جنوب غربی حرکت کنی. اگه توی خردادماه به این ییلاق بری، می‌تونی در جشنواره‌ گل گاو زبان که هرساله در اون برگزار میشه شرکت کنی. تو این جشنواره، موسیقی زنده محلی اجرا میشه، مردم محلی صنایع دستی و خوراکی‌ها و شیرینی‌های محلی رو به‌نمایش می‌ذارن و دور هم جمع میشن تا ساعات لذت‌بخشی روکنار هم بگذرونن. جالبه بدونی که هرساله ۳۰ تا ۴۰ تن از گل گاو زبون کل کشور از مزارع این روستا تهیه میشه.

غذاخوری و رستوران‌های مسیر دالخانی

در طول مسیر دالخانی، رستوران‌ها و غذاخوری‌هایی ساخته شده تا گردشگران بتونن خوردن غذاهای لذیذ در طبیعت بکر این جنگل رو تجربه کنن. بهترین رستوران‌های این مسیر شامل این موارد میشن:

رستوران دامان

رستوران دامان در شهر رامسر، روستای لیماک و جنت رودبار واقع شده. تو این رستوران می‌تونی انواع غذاهای ایرانی و سنتی رو سفارش بدی. رستوران دامان، شامل یک فضای باز میشه که آلاچیق‌های متعددی توی این فضا ساخته شدن. از ویژگی‌های این رستوران میشه به پارکینگ خیابانی رایگان هم اشاره کرد. وعده‌های این رستوران فقط شامل ناهار و شام میشه و توی اون خبری از وعده صبحونه نیست.

سفربازی - رستوران دامان رامسر

رستوران دامان رامسر

فاصله این رستوران از داخل شهر رامسر تقریبا ۴۵ دقیقه هست. این گزینه به‌خاطر فضای زیبا و کیفیت غذای خوبی که داره به یکی از پاتوق‌های همیشگی گردشگران و حتی بومیان رامسر تبدیل شده. توی آلاچیق‌های این رستوران می‌تونی علاوه‌بر انواع غذاها،‌ از سرویس چای و قلیان هم استفاده کنی. این آلاچیق‌ها برای اجاره شبانه به گردشگران هم استفاده میشن.

رستوران قزل‌ پارک

سفربازی - رستوران قزل‌ پارک رامسر

رستوران قزل‌ پارک رامسر

رستوران قزل پارک دالخانی از بین تمام رستوران‌های شهر رامسر رتبه ۱۲ رو به خودش اختصاص داده. نوع غذایی که این رستوران سرو می‌کنه سنتی هست. این رستوران هم فقط ناهار و شام سرو می‌کنه و شامل آلاچیق‌های خانوادگی میشه که واسه استراحت یا غذا خوردن بسیار مناسبه. با توجه به اسم این رستوران، تو می‌تونی ماهی‌های سالمون و قزل‌آلا که تازه گرفته میشن رو به‌عنوان کبابی سفارش بدی. این غذا یکی از بهترین انتخاب‌هایی هست که می‌تونی تو این رستوران داشته باشی، البته، غذاهای خوشمزه دیگری هم در منوی رستوران قزل پارک وجود داره.

چه زمانی به جنگل دالخانی بریم؟

نمیشه گفت که چه زمانی بهترین موقع برای سفر به جنگل دالخانی هست چون این مسیر در هر کدوم از فصل‌ها جذابیت خاصی داره. این مسیر چهار فصل، در فصل بهار هوای بسیار مطبوعی داره،‌ جوانه‌های گیاهان و درختان سبز میشن و مه و نم‌نم بارون کل جنگل رو در بر می‌گیره. در فصل تابستون،‌ این جنگل یک راه فرار کوتاه برای دور ماندن از آب و هوای شرجی رامسر محسوب میشه و هوای کاملا خنک و دل‌پذیری داره. این فصل بهترین زمان برای کمپ زدن در ییلاق‌های گرسماسر و جنت رودباره.

سفربازی - چه زمانی به جنگل دالخانی بریم؟

نمای دیگر از جنگل دالخانی

زیبایی این جنگل در فصل پاییز چند برابر میشه چون برگ‌های زرد و نارنجی کل جاده رو می‌پوشونن و منظره‌ای مثل تابلوی نقاشی ایجاد می‌کنن. البته، توی این فصل ممکنه بارش‌ بارون‌های تند یا لغزندگی در جاده ایجاد بشه. پس بهتره در فصل پاییز و زمستون با احتیاط کامل در این جاده جنگلی حرکت کنی. با وجود این مشکلات، زمستون دالخانی بسیار جذابه. در این فصل، گردشگران کمتری به این جنگل مراجعه می‌کنن. کل این فضا با برف پوشیده میشه و آرامش و سکوت عجیبی کل این فضای نیمه کوهستانی رو پر می‌کنه.

سفربازی - روستایی در دل ابرها

باوجود این تفریحات وقتی به دالخانی رفتی بیکار نمیمونی!

وقتی از جنگل دالخانی بازدید کردی، علاوه‌بر رستوران‌های این مسیر، می‌تونی از تفریحاتی که درادامه آوردم هم لذت ببری:

پیاده‌روی

طبیعت زیبای این جنگل جون میده واسه پیاده‌روی! دالان‌هایی که برگ درختان در این جاده به‌وجود آوردن یک تجربه دل‌انگیز از پیاده‌روی در طبیعت برات ایجاد می‌کنه.

 پیک نیک

توی مسیر جاده دالخانی آلاچیق‌های متعددی وجود داره که می‌تونی برای پیک‌ نیک از اونها استفاده کنی. جدا از این آلاچیق‌ها،‌ این جنگل شامل دشت‌های وسیع و جنگل‌های انبوه هست که برای پیک نیک مکان‌های بسیار مناسبی هستن.

سفربازی - تفریحات جنگل دالخانی

تفریحات جنگل دالخانی

عکاسی

عکاسی از طبیعت دالخانی توی هر فصلی قشنگه. منظره این جاده جنگلی فقط شامل درخت نمیشه،‌ تو می‌تونی از جاذبه‌های طبیعی این جنگل که قبل‌تر توی این مطلب معرفی کردم، بهترین عکس‌ها رو ثبت کنی.

جنگل‌نوردی‌ و کوه‌نوری

یکی از جذاب‌ترین فعالیت‌هایی که می‌تونی در بازدید از جنگل دالخانی تجربه کنی، جنگل‌نوردی یا کوه‌نوردی هست. تورهای زیادی برای این منظور وجود دارن. هر کدوم از این تورها باتوجه به راهنماشون، یک مسیر متفاوت از این جنگل رو انتخاب می‌کنن. اگه دوست داری جنگل‌نوردی یا کوه‌نوری در این جنگل رو تجربه کنی،‌ پیشنهاد می‌کنم که بدون تجربه قبلی و بدون راهنمای حرفه‌ای به‌سراغش نری. چون برای طی کردن مسیرهای جنگلی لازمه که با منطقه آشنا باشی و تجهیزات و وسایل لازم رو تهیه کنی.

پوشش گیاهی و جانوری جنگل دالخانی

همونطور که گفتم، جنگل دالخانی یکی از بکرترین مناطق رامسره،‌ پس انتظار میره که حیوان‌های وحشی متنوعی لابه‌لای درختان اون پیدا بشن. یکی از رایج‌ترین حیوانات دالخانی،‌ شغال هست. هنگام تاریک شدن هوا با رد شدن از جاده این جنگل ممکنه که با یکی دو تا از این حیوان‌ها برخورد کنی، اما نگران نباش چون اونها کاری با انسان‌‌ها ندارن و راه خودشون رو در پیش می‌گیرن. گفته میشه که درحوالی این جنگل، ‌خرس هم وجود داره. درنتیجه، اگه قصد داری که شب رو در بین درخت‌های دالخانی بگذرونی، باید نسبت به اونها محتاط باشی.

سفربازی - پوشش گیاهی و جانوری جنگل دالخانی

پوشش گیاهی و جانوری جنگل دالخانی

گونه‌های گیاهی این منطقه هم بسیار متنوع هستن. با گشت زدن توی این مسیر می‌تونی از میوه‌هایی مثل گوجه جنگلی، ازگیل، زرشک و فندق، استفاده کنی. در بین اونها، ‌انواع گیاهان دیگه مثل شاه‌بلوط، شمشادهای متنوع، راش، ملچ، اقاقیا، ارس، مندی، کوله‌خاس و سرخ ولیک یا زالزالک وحشی هم رشد می‌کنن.

سفربازی - تله کابین رامسر

خوشمزه‌های مسیر دالخانی

در طول مسیر جنگل دالخانی،‌ خوراکی‌های خوشمزه زیادی پیدا میشن. طی این مسیر، دکه‌های متنوعی می‌بینی که عسل طبیعی یا میوه‌های محلی مثل ازگیل می‌فروشن. یکی از بهترین خوراکی‌ها توی جنگل، بلال آتیشی هست که توی این دکه‌ها، جلوی خودت درست می‌کنن. خوراکی‌های خوشمزه دیگه‌ای هم در مسیر دالخانی به‌فروش می‌رسه که آش و چای محلی جزو اونها هستن.

جنگل دالخانی جایی برای اقامت داره؟

مگه میشه که برای جنگل به این قشنگی جایی برای اقامت فراهم نشده باشه؟ اقامتگاه‌های بومگردی متعددی در طی این مسیر و روستاهای بالای اون ایجاد شدن که درادامه معرفی‌شون می‌کنم:

اقامتگاه بومگردی لیا

سفربازی - اقامتگاه بومگردی لیا جنگل دالخانی

اقامتگاه بومگردی لیا جنگل دالخانی

اقامتگاه لیا در روستای گرسماسر با فاصله ۶۰ کیلومتری از شهر رامسر واقع شده. این اقامتگاه زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و بنایی به‌اندازه ۲۲۰ مترمربع رو اشغال کرده. این ساختمون به‌صورت ۳ طبقه هست که هر طبقه شامل یک سوییت با امکانات مختلف میشه. طبقه اول این اقامتگاه، با متراژ ۱۱۰ متری شامل یک اتاق پذیرایی حاوی مبل، تلویزیون، میز،‌ دو اتاق خواب حاوی ۲ تخت دو نفره و یک تخت یک نفره، آشپزخانه و سرویس بهداشتی فرنگی و ایرانی میشه. اما سوییت طبقه دوم اون متراژ ۷۵ متری داره. تعداد اتاق خواب این سوییت یک عدد هست که یک تخت دو نفره و یک تخت یک نفره در اون قرار گرفته. سایر امکانات این سوییت با امکاناتی که در سوییت طبقه اول فراهم شده یکسانه. طبقه سوم این ساختمون درحال حاضر استفاده نمیشه.

اقامتگاه بومگردی ننه کلثوم

سفربازی - اقامتگاه بومگردی ننه کلثوم

اقامتگاه بومگردی ننه کلثوم

اقامتگاه ننه کلثوم در روستای جنت رودبار در منطقه مشاورک قرار داره. ساختمون این اقامتگاه، بنایی ۸۰ مترمربعی هست که در یک زمین ۴۸۰ متری ساخته شده. این اقامتگاه درمجموع دو اتاق داره که ظرفیت پذیرایی از ۸ نفر رو دارن. از ویژگی‌های این بنا میشه به منظره دلگشای اون اشاره کرد که چشم‌انداز بی‌نظیری از شهر رامسر رو به نمایش می‌ذاره. بازار سنتی جنت رودبار، مسجد جیرحیات و آبشارهای چاردر و سیاسرت ازجمله جاذبه‌های گردشگری نزدیک این اقامتگاه هستن.

اقامتگاه بومگردی مهران

اقامتگاه بومگردی مهران در جنت رودبار، در زمینی به مساحت ۲۰۰۰ متر و بنایی به‌اندازه ۲۴۰ مترمربع قرار گرفته. این اقامتگاه یک سوییت ۱۴۰ متری داره که شامل دو اتاق خواب، یک سالن ۷۰ متری، سرویس بهداشتی و حمام اختصاصی، هال و آشپزخانه میشه. درمجموع، این ساختمون می‌تونه از ۷۰ گردشگر پذیرایی کنه. علاوه‌بر این سوییت‌ها، اقامتگاه مهران کلبه‌های چوبی جذابی داره که استراحت در اونها بسیار آرامش‌بخشه. البته، بنای اصلی این اقامتگاه هم تماما از چوب ساخته شده که حس سنتی جذابی ایجاد می‌کنه. از جاذبه‌های گردشگری نزدیک به این بنا میشه به منطقه ییلاقی لپاسر، آبشار چاردر و آبشار سیاسرت اشاره کرد.

سوییت آزارک رامسر

یکی دیگه از مکان‌هایی که می‌تونی برای اقامت در مسیر دالخانی بهش مراجعه کنی،‌ سوییت آزارک هست. زیربنای این سوییت ۲۰۰ مترمربعه و در ۳ طبقه ساخته شده. هر طبقه ۳ سوییت مجزا داره که درمجموع ظرفیت پذیرایی از ۱۰ گردشگر رو فراهم می‌کنه. یکی از جاذبه‌های طبیعی این منطقه آبشار آزارک هست که در نزدیکی این اقامتگاه واقع شده.

آبشار سیاسرت رامسر

اقامتگاه بوم‌گردی ماه‌تی‌تی

سفربازی - اقامتگاه بوم‌گردی ماه‌تی‌تی

اقامتگاه بوم‌گردی ماه‌تی‌تی

قدمت اقامتگاه ماه‌تی‌تی به ۳۰ سال قبل برمی‌گرده، اما ساختمون اون رو در سال ۱۳۹۷ بازسازی کردن. در ۴۰ متری این اقامتگاه یک رودخونه پرخروش قرار داره که از روی تراس اون قابل رویته. تو تراس این ساختمون میز و صندلی‌های متعددی قرار گرفته تا گردشگران بتونن روی اونها بشینن و از منظره زیبای روبه‌رو و صدای جوش و خروش رودخونه لذت ببرن. این اقامتگاه شامل ۴ اتاق میشه که به‌صورت سنتی تزئین شدن. ظرفیت این اتاق‌ها در مجموع ۱۵ نفره. آبشار ریش بذار، آبشار هیسیان، آبشار حسینیه، آبشار خشکا، آبشار چاردر و آبشار آزارک از جاذبه‌های طبیعی نزدیک به این اقامتگاه هستن.

برای سفر به جنگل دالخانی چی باید برداری؟

برای بازدید از جنگل دالخانی اول باید هدفت رو مشخص کنی. اگه قصد پیاده‌روی، جنگل‌نوردی یا کوه‌نوردی داری اولین چیزی که باید برداری یک کفش مناسب برای این فعالیت‌هاست. کفشی انتخاب کن که کف اون صاف نباشه تا اگه گل بهش چسبید،‌ توی مسیر سر نخوری. همچنین، به‌اندازه کافی آب برای آشامیدن و دست و صورت شستن بردار که حسابی نیازت میشه. حواست باشه که برای مسیرت خوراکی‌های سبک و مقوی هم برداری. اگه می‌خوای به‌صورت جدی با پای پیاده به دل جنگل دالخانی بری، ابزارهایی مثل قطب‌نما، چراغ قوه یا نقشه می‌تونن برای پیدا کردن مسیر برات مفید باشن. همچنین، در فصل‌هایی که احتمال بارندگی زیاده،‌ همراه داشتن یک بارونی کار عاقلانه‌ای هست.

سفربازی - برای سفر به جنگل دالخانی چی باید برداری؟

جنگل دالخانی

رزرو هتل و ویلا در رامسر

البته،‌ این موارد فقط درصورتی ضروری هستن که تو بخوای به پیاده‌روی یا کوه‌نوردی بری. اگه قصد داری که شب رو توی یکی از اقامتگاه‌های این جنگل بگذرونی، نیازی نیست که کوله‌ات رو با این اقلام سنگین کنی. فقط یادت باشه که این منطقه آب و هوای ییلاقی داره، پس مهم نیست که تو چه فصلی به دالخانی میری، حتما لباس گرم همراه خودت داشته باش تا ابرهای مه‌آلود و بارش‌های این منطقه، غافلگیرت نکنن.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۳ رای