یک کارشناس حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی معتقد است: صنایع‌دستی و گردشگری جزو بخش‌های مولد و صادرات‌محور اقتصاد کشور هستند که در صورت توجه بیشتر و حمایت و رفع موانع می‌توانند از طریق ایجاد ارزش افزوده و درآمد در سطوح مختلف به زمینه رشد سرمایه‌گذاری و تولید کمک کنند.

به گزارش سفربازی، به نقل از میراث‌آریا، جلیل جباری نوشته است: این ظرفیت‌ها همچنین می‌توانند در به جریان انداختن سرمایه‌های اندک و همچنین سرمایه‌گذاری در زمینه ایجاد تاسیسات گردشگری و در نتیجه مهار تورم کمک کنند.

حوزه گردشگری به‌ویژه این ظرفیت را دارد تا از طریق جذب سرمایه‌های سرگردان نقش بیشتری در اقتصاد غیرنفتی ایفا کند. برای ارتقا جایگاه گردشگری باید اعتماد بیشتری در بخش خصوصی برای حضور در عرصه‌های سرمایه‌گذاری گردشگری فراهم کرد تا نیل و انگیزه بیشتری برای ایفای نقش پیدا کند.

به همین منظور تامین تسهیلات مورد نیاز طرح‌های نیمه‌تمام و توجه به رفع موانع و مشکلات اختصاصی و ویژه سرمایه‌گذاران گردشگری مانند دریافت هرینه‌های هنگفت تغییر کاربری و عوارض و هزینه صدور پروانه ساختمان و رفع نگاه بدبینانه برخی بانک‌های عامل در بررسی طرح‌های توجیهی و پرداخت تسهیلات بانکی تکلیفی و تامین زمین و همچنین معرفی مکان‌های مستعد سرمایه‌گذاری و ایجاد کانون‌های جدید و پرجاذبه و… موارد متعدد دیگر می‌تواند در به فعلیت درآوردن اقتصاد گردشگری کمک کند.

صنایع‌دستی نیز در طول چند دهه گذشته ثابت کرده است که در صورت حمایت از صادرات و تامین منابع ارزان‌قیمت و ارج نهادن به مقام شامخ هنرمندان می‌تواند به منبع قابل‌اعتنا برای ایجاد درآمد و ارزش افزوده حتی به‌صورت تمام‌وقت و پایدار و مکفی تبدیل شده و برای تعداد زیادی از علاقه‌مندان به هنر صنعت ایجاد شغل تمام‌وقت کند.

بنابراین ضرورت دارد با توجه دوچندان به سرمایه‌گذاران این حوزه‌ها، شنیدن حرف آن‌ها و حل مشکلات، راهکارهای مناسب اتخاذ و به مهار تورم و رشد تولید کمک شود.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای