معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اجرای طرح طبیعت‌گردی در تالاب شادگان با همکاری وزارت میراث‌فرهنگی، گفت: در حال حاضر شرایط مناسبی در تالاب وجود دارد و اگر مسایل اقلیمی اجازه دهد با اجرای طرح طبیعت‌گردی می‌توانیم هم از نظر اقتصادی به سوددهی برسیم و هم مردم را به طبیعت نزدیک‌تر کنیم.
به گزارش سفربازی، به نقل از میراث‌آریا، علی سلاجقه با بیان اینکه سال گذشته در همین روزها شاهد بروز گرد و خاک شدیدی در برخی از مناطق کشور همچون تهران و برخی از شهرهای زاگرس‌نشین بودیم، گفت: خوشبختانه امسال چنین اتفاقی را شاهد نبودیم.
او همچنین با اشاره اینکه یکی از مهمترین دلایلی که باعث شد چنین اتفاقی تکرار نشود، بحث آب‌گیری مناسب تالاب شادگان بود، افزود: خوشبختانه امسال این تالاب چیزی در مساحت حدودا ۴۶۰ هزار هکتار دارای وضعیت مناسب آبی است و خوشبختانه به‌عنوان منشا برداشت گرد و غبار تلقی نمی‌شود.
سلاجقه با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط زیست از مدت‌ها پیش در خصوص وضعیت تالاب شادگان با اداره‌کل استان همکاری‌های شایسته‌ای را انجام داده، ادامه داد: اکنون برای ادامه شرایط مناسب بیش از هر چیزی نیازمند مشارکت مردمی هستیم. تالاب شادگان به عنوان یک منطقه طبیعت‌گردی بسیار زیبا دارای ظرفیت‌ها و امکانات گردشگری منحصربه‌فردی است. از آنجایی که باید محیط زیست را مردمی کنیم و این مردم هستند که باید در حفظ محیط زیست ما را همیاری کنند، درحال نوعی الگوسازی در این زمینه در تالاب شادگان هستیم.
رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست با اشاره به این که طرح طبیعت‌گردی تالاب شادگان از مدت‌ها پیش آماده شده، اظهار کرد: برای اجرای این طرح نیازمند همکاری دستگاه‌هایی نظیر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و چند سازمان مرتبط هستیم که نیاز است همگی در این زمینه وظایف خود را ایفا کنند.
او در ادامه با ابراز خرسندی نسبت به وجود وضعیت مناسب در تالاب شادگان، گفت: در حال حاضر شرایط مناسبی در تالاب وجود دارد و اگر مسایل اقلیمی اجازه دهد با اجرای طرح طبیعت‌گردی می‌توانیم هم از نظر اقتصادی به سوددهی برسیم و هم مردم را به طبیعت نزدیک‌تر کنیم.
سلاجقه در پایان با اشاره به شرایط اقلیمی و جغرافیایی ویژه تالاب شادگان، افزود: برآوردهای اولیه بیانگر این است که به دلیل وسعت زیاد تالاب و تنوع پوشش گیاهی و جانوری مناسب آن، می‌توانیم شاهد رونق گردشگری چشمگیری در این منطقه باشیم و فرصت اشتغال‌آفرینی را برای چیزی حدود ۶ هزار نفر مهیا کنیم.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای