رییس انجمن راهنمایان گردشگری هرمزگان و بازرس کانون راهنمایان گردشگری کشور گفت: مباحثی که برای گردشگری در استان هرمزگان مطرح می‌شود بیشتر جنبه تبلیغی دارد و باید در بیان ایده‌های گردشگری به ظرفیت و توان محلی نیز توجه کنیم.
به گزارش سفربازی، به نقل از ایرنا، مجید هاشمی افزود:‌ فعال شدن ظرفیت‌های گردشگری به ایجاد اشتغال افراد محلی کمک می‌کند و می‌تواند بخشی از مساله بیکاری را به دوش بکشد.
وی ادامه داد: البته نکته ظریفی در این زمینه وجود دارد که گردشگری نباید موجب شود از رونق سایر فعالیت‌ها کاسته شود، یا به عبارتی دیگر اگر همه افراد در زمینه گردشگری فعالیت کنند، چه کسی گردش کند.
رییس انجمن راهنمایان گردشگری هرمزگان اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های گردشگری باید تا جایی باشد که زندگی و معیشت افراد محلی ساکن را بهم نزند و تجربه جزیره هرمز در هرمزگان در دسترس قرار دارد، براساس آمار موجود هفت هزار نفر در یک روز به این جزیره سفر کردند.
هاشمی افزود: اکنون باید از خود بپرسیم که حضور این حجم از گردشگر در جزیره کوچک هرمز از نظر توان محیطی و ظرفیت آن درست است، آیا زندگی مردم محلی را به هم نریخته و همه اهالی راضی هستند.
وی ادامه داد: آیا این شکل از گردشگری صحیح است و این گردشگران برای تامین نیازهای خود دچار چالش نمی‌شوند، گردشگری در جایی مانند بندر کنگ با شیوه درست و به‌خوبی جا افتاده است که می‌توان از آن الگوبرداری کرد، البته این الگوبرداری باید بر مبنایی درست و با توجه به موقعیت و شرایط باشد.
بازرس کانون راهنمایان گردشگری کشور خاطرنشان کرد: نمی‌توان این الگو را گرفت و به صورت یکسان در جای دیگری اجرایی کرد بلکه باید براساس موقعیت، شرایط، بافت جمعیتی و فرهنگ از آن استفاده و بهره‌برداری شود.
وی یادآورشد: اسکله‌ای که اکنون در شرق بندرعباس وجود دارد، قرار بود روزی تبدیل به جاده‌ای بین سرزمین اصلی و این جزیره شود که تغییر داده شد. اگر این جاده احداث می‌شد، محیط زیستِ منطقه را تخریب می‌کرد، بنابراین بسیاری از طرح‌هایی که در ذهن‌های افراد شکل گرفته و مطرح می‌شود ممکن است دچار تغییر شود و یا قابلیت اجرایی نداشته باشد.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای