۰

موزه هنرهای تزیینی یا رکیب خانه اصفهان، تلفیقی از تاریخ و هنر

سفربازی - موزه هنرهای تزئینی (رکیب خانه)
بازدید

موزه هنرهای تزیینی اصفهان یکی از موزه‌های دیدنی و زیبای اصفهانه که مختص هنر دوستانه. این موزه در عمارتی قدیمی به اسم رکیب خانه دایر شده، و به همین دلیل به (رکیب خانه) هم معروفه.

عمارت رکیب خانه در اوایل قرن ۱۵ هجری و در زمان شاه عباس اول بعنوان یکی از بناهای مجموعه دولت‌خانه صفوی احداث شده و محلی برای نگه‌داری وسایل و اصطبل سلطنتی بوده و بعد از مرمت و بازسازی در سال‌های مختلف، امروزه بعنوان موزه هنرهای تزیینی مورد استفاده قرار گرفته و در اون بیش از ۳۰۰۰ شی تاریخی و آثار هنری در زمینه‌های مختلف مربوط به دوران صفویه و قاجاریه به نمایش گذاشته شده.

همچنین یه کتاب خونه تخصصی توی این موزه قرار داره که مورد استفاده دانشجویان رشته‌های هنر و معماری و موزه‌داری هست.

این موزه‌ی هنری از بخش‌های مختلفی تشکیل شده که عبارت‌اند از: خط و کتابت، آثار لاکی و روغنی، نگارگری، آثار چوبی، آثار فلزی، دست بافته‌ها و آبگینه، سفال و چینی.

خلاصه که تنوع در سرتاسر این موزه موج میزنه و میتونی داخل اون آثار هنری در همه زمینه‌ها رو مشاهده کنی و لذت ببری.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

میانگین امتیازات ۳ از ۵
از مجموع ۲ رای
برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *