رونمایی از سایت اردبیل ۲۰۲۳ در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران، توجه مسئولان، فعالان و علاقه‌مندان به صنعت گردشگری را در راستای معرفی این شهر به‌عنوان پایتخت توریسم کشورهای عضو اکو جلب کرده و نویدبخش احیا و شناساندن هرچه بیشتر ظرفیت‌های گردشگرپذیر خطه سبلان است.
به گزارش سفربازی، به نقل از ایرنا، بعد از افتتاح شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران، با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از سایت «اردبیل ۲۰۲۳» و مستند ژئوتوریسم اردبیل و بسته‌بندی صنایع‌دستی و محصولات سوغاتی این استان رونمایی شد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در این مراسم گفت: سایت اردبیل ۲۰۲۳ در راستای رویداد پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو آماده شده است تا ظرفیت‌های استان در این سایت برای مخاطب‌های داخلی و خارجی معرفی شود.
حسن محمدی‌ادیب ادامه داد: اردبیل با شروع سال ۲۰۲۳ میلادی، پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو است و افزایش سهم اردبیل از ورود گردشگرهای خارجی، از اهداف ما در این رویداد است.
علی دارابی، قائم‌مقام وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز طی بازدید از سایت اردبیل ۲۰۲۳ گفت: نام و تاریخ اردبیل با نام و تاریخ ایران گره خورده است و اگر بخواهیم کتاب تاریخ، اسلام و تشیع را بنویسیم قطعا یک فصل درخشان آن مربوط به اردبیل خواهد بود و رخداد اردبیل ۲۰۲۳ فرصت مغتنمی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید و ایجاد ظرفیت‌های نو و تاریخ این خطه به ویژه برای گردشگران خارجی است.
قائم‌مقام وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: اردبیل به عنوان یکی از کانون‌های اصلی تشیع در ایران و منطقه بوده است و دارای جذابیت‌های فراوان در هر سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است.
معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هم در بازدید از سالن اختصاصی استان اردبیل در نمایشگاه گردشگری تهران، گفت: استان اردبیل با ظرفیت‌های گوناگون خود به عنوان یکی از مقصدهای مهم گردشگری کشور مطرح است و ظرفیت‌های گردشگری طبیعی، فرهنگی و تاریخی و همچنین گردشگری سلامت استان اردبیل ممتاز است.
بازاریابی اردبیل به عنوان مقصد گردشگری
علی شالبافیان افزود: موقعیت جغرافیایی اردبیل با توجه به مرزهای مشترک با همسایگان خود این پتانسیل را به وجود می‌آورد که به‌عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری کشور شناخته شود و خوشبختانه اردبیل به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در سال ۲۰۲۳ انتخاب شده و این فرصت مهمی برای توسعه گردشگری این استان به ویژه در حوزه گردشگری خارجی است.
او تاکید کرد: رویداد اردبیل ۲۰۲۳ این فرصت را فراهم می‌کند تا مردم کشورهای عضو اکو و فعالان حوزه گردشگری این کشورها آشنایی بیشتری با استان اردبیل و جاذبه‌های گردشگری آن پیدا کنند و در همین راستا بیشتر مباحث طرح شده در سالن اختصاصی استان اردبیل در نمایشگاه گردشگری به موضوع نحوه معرفی و بازاریابی اردبیل به عنوان مقصد گردشگری کشور در بین کشورهای عضو اکو می‌پردازد.
معاون گردشگری کشور با اشاره به برنامه‌های مهم رویداد اردبیل ۲۰۲۳ گفت: نشست سفرای کشورهای عضو اکو همزمان با جشنواره کوچ عشایر در فصل بهار و نشست وزرای گردشگری کشورهای عضو اکو در فصل پاییز سال آینده از جمله برنامه‌های مهم رویداد اردبیل ۲۰۲۳ است.
رونمایی از اطلس میراث زمین‌شناختی
بر اساس این گزارش همزمان با آغاز به کار این نمایشگاه که تا ۲۱ بهمن ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپاست؛ از اطلس میراث زمین‌شناختی و مستند ژئوتوریسم استان اردبیل که با نظارت علمی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و به همت مهرداد سرهنگی پژوهشگر فعال در زمینه ژئوتوریسم تهیه شده، رونمایی شد.
اردبیل سرزمین چشمه‌های جوشان
در همین زمینه مدیر پژوهش و مسئول مطالعات میراث زمین‌شناختی این سازمان با اعلام این خبر گفت: این مطالعات شامل گزارش و اطلس مصور از تمام پیش ژئوسایت‌ها و پدیده‌های زمین‌شناختی استان اردبیل و همچنین مستند ژئوتوریسم استان اردبیل تحت عنوان «اردبیل سرزمین چشمه‌های جوشان» است.
به گفته نازنین بدری، در این مستند و اطلس به تمام پتانسیل‌های زمین‌گردشگری که در کنار یکدیگر، استان اردبیل را مستعد داشتن ژئوپارک در منطقه سبلان کرده، پرداخته شده است.
بدری ابراز امیدواری کرد با همت حاکمیت محلی و مسئولان استانی و تامین منابع مالی فعالیت‌های مربوط به پتانسیل‌یابی، محدوده‌یابی، انجام مطالعات تفصیلی برداشت پدیده‌های زمین‌شناختی و تکمیل و ارزیابی برای راه‌اندازی سایت سبلان در استان اردبیل ادامه یابد.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای