معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: صنایع دستی نیازمند سند ملی مهارتی است و لازم است تا در مورد ارتقای این حوزه به‌عنوان زیست‌بوم اقدامات موثری صورت گیرد.
به گزارش سفربازی، به نقل از ایرنا، مریم جلالی در جلسه هم‌اندیشی مدیران وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و رییس و مدیران این مرکز گفت: حوزه صنایع‌دستی در زمینه‌های تجارت الکترونیک و صادرات نیازمند توانمندسازی و حمایت جدی است.
علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، نیز یادآور شد: انتخاب گردشگری به عنوان پیشران توسعه اقتصاد کشور، اقدامی صحیح و مبتنی بر حقیقت است. وقتی ما صحبت از گردشگری می‌کنیم، دقیقا از میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی هم سخن به میان آورده‌ایم چراکه این سه حوزه به یکدیگر مرتبط و متصل هستند.
مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز در این جلسه عنوان کرد: برنامه هفتم فرصت خوبی است تا قانون حمایت از مرمت و احیای بناهای تاریخی قصد توانمندسازی مردم را داشته است، فرصت بروز و ظهور پیدا کند.
وی افزود: در این برنامه لازم است تا تکالیفی که برای دولت تعریف شده است دقیقا به عنوان دستگاهی مشخص و شفاف شود و سهم احیا و مرمت بناهای تاریخی-فرهنگی از بافت‌های فرسوده به‌درستی تخصیص داده شود.
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز گفت: ظرفیت قابل طرح و نیازمند توجه در برنامه هفتم توسعه، صندوقی است که در مورد آن بحث‌ها و صحبت‌های زیادی شده است. این صندوق باید تغییر ماهیت به نهاد عمومی غیردولتی دهد و از ظرفیت‌های بخش خصوصی برای توسعه مردم‌محور فعالیت‌های این وزارت استفاده کند.
بابک نگهداری، رییس مرکز پژوهش‌های مجلس در این نشست، بر لزوم ریل‌گذاری در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در برنامه هفتم توسعه، تاکید کرد.
رییس مرکز پژوهش‌های مجلس، با کاربردی دانستن این جلسات و لزوم شنیده شدن دغدغه دستگاه‌های اجرایی، برنامه هفتم توسعه کشور را فرصتی برای ریل‌گذاری آینده حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دانست.
این جلسه با حضور معاونان گردشگری و صنایع‌دستی، جمعی از مدیران کل معاونت‌های میراث‌فرهنگی و توسعه مدیریت و منابع، وزارت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و مدیر دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ و جمعی از کارشناسان گروه ورزش، میراث‌فرهنگی و گردشگری مرکز پژوهش‌های مجلس، برگزار شد.
در این نشست که به میزبانی دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد، عملکرد گروه ورزش، میراث‌فرهنگی و گردشگری بررسی و فعالیت‌های راهبردی در راستای رفع مسایل و نیازهای حوزه تقنینی کشور در این زمینه در سال ۱۴۰۱ تشریح شد.
در این جلسه، پس از شنیدن دغدغه مدیران و معاونان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، به طور ویژه به موضوع «برنامه هفتم توسعه و احکام پیشنهادی» پرداخته شد و گزارش‌های کارشناسی در مورد برنامه‌های توسعه کشور و مفاد پیشنهادی برنامه هفتم توسعه مورد بررسی قرار گرفت.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای