دسترسی سریع
روستای تاریخ فرح آباد ساری
مادر شاه عباس صفوی اصالتی ساروی داشت و به این علت شاه عباس بسیار به ساری علاقهمند بود. برای آبادانی و رونق این شهر هم کمکهای زیادی کرد. بعدها به دلیل اینکه بادهای خنک و مفرحی داشت نام اون رو به فرح آباد تغییر دادند. این تغییر نام در دوران پهلوی انجام شد. خزر آباد هم نام دیگهای هست که به این شهر گفته میشه. بناهای تاریخی و سلطنتی هم در اینجا ساخته شده که به اونا هم اشاره خواهیم کرد.
کاخ جهان نما فرح آباد
معماری و نوع ساخت این بنا ما رو یاد بناهای تاریخی اصفهان و دوران صفوی میندازه. کاشیهای زیبا با لعابهای رنگی بسیار زیبا و دیدنی این بنا رو آراسته کرده بوده. این کاخ محل اقامت شاه عباس صفوی بود و توسط قزاقها و ترکمنها بعدها به آتیش کشیده شد. متاسفانه بخش اندکی از این بنا امروزه به جا مونده.


کاخ جهان نما فرح آباد
مسجد جامع شاه عباسی
این مسجد هم از معماری و ساختههای دوران صفوی و اصفهان الهام گرفته شده. این مجموعه از ایوان، شبستان و محراب تشکیل شده و حجرههای متعدد هم دراطرافش برای طلاب دیده میشه.
هنوز هم آثار نوشته طلاب قدیمی در این محل گاها روی دیوارها قابل مشاهده هست. جاذبههای تاریخی دیگه ای هم میشه در اینجا دید که به طور مختصر ازشون نام میبریم: تپه بزرگ عمارت عباسی، پل بزرگ عباسی، حمام کاشی کاری شاه عباسی، امامزاده سلطان خلیفه و حمام کورهای از آثار دیگه به جا مونده در فرح آباد هستن.
ساحل فرح آباد ساری
در قسمت شمالی فرح آباد دریای خزر قرار گرفته و ساحلی زیبا به وجود اومده. منطقه ساحلی فرح آباد رو خزر شهر هم میگن که خیلی ها اون رو برای تفریح و استفاده از فضای دریا و ساحل انتخاب میکنند.


ساحل فرح آباد ساری
علاوه بر شنا در دریا یا استراحت کنار ساحل میتونید تفریحات دیگهای هم در اینجا داشته باشید.
تفریحاتی چون قایق سواری، جت اسکی، فضای بازی و … از چیزاییه که برای شما دوستان میتونه جذاب باشه. در این ساحل امکانات رفاهی و اقامتی خوبی هم فراهمه و اگه نیاز به آلاچیق، سفره خونه، رستوران و … هم داشته باشید میتونید روی فرح آباد و ساحلش حساب کنید. در این ساحل برای شنا و لذت بردن از دریای خزر این امکان برای خانم ها و آقایون به صورت مجزا فراهم شده. برای همین این ساحل همیشه به عنوان ساحلی خانوادگی شناخته میشه و خانوادههای زیادی رو میشه دید که چه از راه دور یا نزدیک به اینجا میان تا روز خوبی رو سپری کنند.
دسترسی به فرح آباد ساری
فرح آباد که از شهرهای مازندران هست در ساری واقع شده و در سال ۱۳۹۶ به شهر تبدیل شد که در بخش رود پی شمالی شهرستان ساری قرار گرفته .برای رفتن به فرح آباد یا همون خزرشهر باید به جاده فرح آباد که در قسمت شمالی جاده سیاهکلرود – مازندران بریم. این جاده و انتهاش به ساحل زیبای فرح اباد ختم میشه.
میدان فرح آباد


میدان فرح آباد
این میدان که بهش دروازه فرح آباد هم میگن با نام میدان خزرهم شناخته میشه. دراین میدان میتونیم مجسمهای ببینیم که در اون نماد سه اسب دیده میشه همراه با ارابهای که مردی بر اون سواره و کمانی به دست داره. این ارابهها توسط این سه اسب داره حمل میشه.
به دلیل شباهتش به خیلی از آثار اروپایی به اشتباه گفته میشه که سازنده اون هنرمندان ایتالیایی و فرانسوی هستن ولی در واقع طراحی و ساختش توسط هنرمندی ایرانی انجام شده.
جاده فرح آباد
این جاده پرتردد و بسیارآباد هست. درقسمت شرق این جاده رود زیبای تجن به چشم میخوره که در مسیرش زیباییهای زیادی رو خلق کرده. میشه با اقامت در این مسیر خستگی سفر رو دقایقی به در کرد.
در این جاده بسیاری از مراکز اداری و دولتی و یا مراکز آموزشی مثل دانشگاهها رو میشه دید. خیلی از مراکز اقامتی و مجتمعها رو هم در اینجا قرار دارند.


نمایی از بالای فرح آباد
چطور از تهران به فرح آباد بریم؟
اگه از تهران حساب کنیم باید اول خودتون رو به ساری برسونید. برای این منظور هم که از شرق تهران و جاده فیروز کوه میشه برای رسیدن به ساری استفاده کرد. در ساری هم از میدان ساعت معروف که حرکت کنید مسیری کوتاه برای رسیدن به فرح آباد روبروی شماست.
اگه قصد دارید در شهر ساری یا هر شهری در هر جای ایران اقامت داشته باشید و از زیباییهای اون شهر لذت ببرید سفربازی در کنار شماست. تیم سفربازی به شما کمک میکنه در زمینه اجاره ویلا در ساری یا هتل و سوئیت با بهترین پیشنهادات با قیمتهای مناسب شما روبرو بشید و محلی مناسب برای سفرتون رزرو و تهیه کنید.
#سفربازیش_خوبه
به نظرم خیلی قشنگه
من تجربه سفر به فرح آباد رو داشتم و واقعا قشنگه
فرح آباد ساری خیلی جای باحالیه منم دوس دارم برم