سرپرست معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان کرمانشاه گفت: صنایع‌‌دستی استان سال گذشته با صادرات نزدیک به ۲۳ میلیون دلار و ایجاد اشتغال برای نزدیک به چهار هزار نفر از شرایط ویژه‌ای برخوردار بوده است.
به گزارش سفربازی، به نقل از ایرنا، امین کوگانی افزود: در یک سال گذشته برنامه‌ریزی و اقدامات گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف صنایع‌‌دستی کرمانشاه برای بهبود بازارهای فروش، توسعه صادرات، برپایی نمایشگاه‌های موقت و فصلی، آموزش، پرداخت تسهیلات و احیای رشته‌های در حال فراموشی انجام شده که منجر به ارتقای جایگاه صنایع‌دستی استان شده است.
وی اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ با هدف توسعه بازارهای فروش و صادرات محصولات صنایع‌‌دستی، اقدامات گسترده‌ای در حوزه رشته‌های شاخص و بومی استان انجام شد.
سرپرست معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کرمانشاه افزود: برای حمایت از صادرات محصولات صنایع‌‌دستی با رایزنی‌های لازم با دستگاه‌هایی همچون گمرک و اتاق بازرگانی و مدیریت بازارچه‌های مرزی انجام شد که خوشبختانه منجر به صادرات نزدیک به ۲۳ میلیارد تومان محصولات تولیدی صنایع‌‌دستی بومی از مبادی مرزی استان کرمانشاه صادر شده است.
وی عنوان کرد: حمایت از هنرمندان و صنعت‌گران استان به‌عنوان یکی از اولویت‌های اداره‌‌کل در سال گذشته با وجود مشکلات اقتصادی با جدیت پی‌گیری شد و در این حوزه در سال گذشته ۴۶۲ طرح مستقل با مبلغ بیش از ۱۸۵ میلیارد ریال و ۹ طرح پشتیبان با مبلغ بیش از ۱۶ میلیارد ریال برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدند.
کوگانی افزود: همچنین از محل اعتبارات تبصره ۱۶ نیز ۶ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.
او گفت: در سال گذشته یکی از اهداف ما توجه به بیمه هنرمندان و صنعت‌گران واقعی استان بوده است که در این سال ۲۳۸ نفر از هنرمندان استان بیمه شدند.
برپایی و شرکت در نمایشگاه‌های صنایع‌دستی
سرپرست معاونت صنایع‌‌دستی و هنرهای سنتی استان کرمانشاه همچنین گفت: نمایشگاه‌های صنایع‌‌دستی به‌عنوان یکی از فرصت‌های مهم برای بازاریابی و فروش محصولات تولیدی صنایع‌‌دستی همواره مورد تاکید بوده است.
او افزود: در سال ۱۴۰۱ هنرمندان و صنعتگران استان کرمانشاه در ۵۱ نمایشگاه صنایع‌‌دستی شرکت و حضور فعال داشته‌اند.
ایجاد نزدیک به ۴ هزار شغل صنایع‌دستی
کوگانی در ادامه به صدور مجوز مشاغل و رشته‌های صنایع‌دستی به‌عنوان یکی از شاخص‌های ارزیابی عملکرد اداره‌‌کل اشاره کرد و گفت: صدور مجوزها با نظارت و دقت پس از بازدید و آزمون عملی از متقاضیان در سال گذشته در دستورکار کارشناسان معاونت صنایع‌‌دستی استان قرار گرفته است.
او افزود: صدور این مجوزها با هدف ایجاد اشتغال پایدار و توسعه صنعت گردشگری و صنایع‌‌دستی استان کرمانشاه انجام شده است.
وی تصریح کرد: در سال گذشته برای هزار و ۹۳۲ نفر از متقاضیان فعالیت در حوزه صنایع‌‌دستی مجوز فعالیت صادر شده است.
سرپرست معاونت صنایع‌‌دستی و هنرهای سنتی استان کرمانشاه گفت: در حوزه ایجاد اشتغال حاصل از صدور مجوز سه‌گانه که با هدف شناسایی افراد و صدور مجوز فعالیت انفرادی، کارگاهی و کارت شناسایی انجام می‌شود، در سال ۱۴۰۱ بیش از سه هزار و ۹۷۰ شغل در سطح استان کرمانشاه ایجاد شده است.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای