بزرگترین پروژه گردشگری جنوب ایران در یاسوج، مرکز استان کهگیلویه‌وبویراحمد گرفتار بروکراسی اداری از سوی منابع طبیعی استان شده است.
به گزارش سفربازی، به نقل از ایسنا، فخرالله حسینی، سرمایه‌گذار پروژه بزرگ گردشگری پارک جنگلی مهریان شهر یاسوج، گفت: بروکراسی اداری و طولانی شدن روند استعلامات، سرعت پیشرفت فاز اول طرح بزرگ گردشگری مهریان یاسوج را گرفت.
وی با بیان اینکه خواستار رفع موانع اداری و استعلاماتی پیش روی پروژه پارک جنگلی یاسوج هستیم، اظهار کرد: امید است همکاری‌ها هر چه سریع‌تر محقق شود و فاز عملیاتی طرح را با سرعت مطلوب داشته باشیم. با وجود تلاش‌های مکرر و ارائه طرح در کارگروه گردشگری، همچنان استعلامات منابع طبیعی انجام نشده است.
این سرمایه گذار خاطرنشان کرد: یک طرح اشتغال‌زا و بزرگ چرا باید ۲٠ ماه درگیر استعلام شود، در حالی که در همه جا برای سرمایه‌گذار فرش قرمز پهن می‌کنند، اما باید توجه کنیم که با فرسایشی‌سازی روند اجرای این طرح، گبه ما را از زیر پای‌مان کشیده می‌شود.
حسینی با بیان اینکه سرای نشاط مهر کوهستان (پارک جنگلی) یاسوج با احداث یکی از بهترین پل‌های معلق عملیاتی می‌شود، تصریح کرد: پل معلق ۳۸۵ متری و یکی از کم‌نظیرترین‌های خود در کشور است.
وی ادامه داد: تله‌کابین نیز در دو فاز اولیه و توسعه اجرایی و تا پنج هزار و ۵٠٠ متر قابلیت ارتقای فاز توسعه دیده شده است.
اجرای زیپ‌لاین در ۸٠٠ متر ارتفاع
این سرمایه‌گذار همچنین از اجرای زیپ‌لاین در ۸٠٠ متر ارتفاع خبر داد و عنوان کرد: با تحقق فاز اول پروژه، فاز دوم با سه هزار و ۱۵٠ متر اجرایی می‌شود و همچنین تحقق کنسول معلق را در پارک جنگلی گردشگری شهر یاسوج خواهیم داشت. پل معلق، تله کابین، تله شیر، سورتمه ریلی و چندین محور ظرفیت گردشگری در اجرای طرح دیده شده است.
حسینی تاکید کرد: ما طولانی‌ترین زیپ‌لاین دنیا را اجرایی می‌کنیم که در گینس نیز ثبت شود و علاوه‌بر این، ظرفیت‌های اقامتی، رفاهی، نمایشگاهی، فرهنگی و معرفی زیست عشایری را نیز خواهیم داشت.
ماندگاری گردشگران با اجرای طرح تنگه مهریان
همچنین محمود باقری، مشاور سرمایه‌گذار در طرح بزرگ گردشگری تنگه‌ مهریان واقع در شهر یاسوج نیز گفت: خوشبختانه سرمایه‌گذار این طرح عظیم گردشگری پای کار بوده و به صورت شبانه‌روزی پیگیر مشکلات مربوط به آن است.
وی با بیان اینکه سرمایه‌گذار می‌توانست پول خود را در جاهای دیگری هزینه کند اما به دنبال ادای دین در زادگاه خود بود، افزود: این پروژه گردشگری تحت‌عنوان پارک جنگلی و طبیعی و گردشگری بوده و یکی از هیجان‌انگیزترین طرح‌های گردشگری در جنوب کشور به‌شمار می‌رود.
باقری با بیان اینکه در سند آمایش استان کهگیلویه‌وبویراحمد گردشگری یکی از محورهای توسعه استان است، اظهار کرد: مسئولان استانی وظیفه دارند در این خصوص سرمایه‌گذار را کمک کنند تا گردشگران به جای حضور و ماندگاری یک یا دو ساعته در مرکز استان و هزینه نکردن در یاسوج بتوانند ساعت‌های بیشتری و حتی روزهایی را در «پایتخت طبیعت ایران» سپری کنند و اگر این فضا آماده شود قطعا ماندگاری گردشگر هم بیشتر خواهد شد.
گفتنی است، از استان کهگیلویه‌وبویراحمد به‌عنوان یک استان گردشگرپذیر در جنوب و جنوب‌غرب ایران یاد می‌شود که ظرفیت‌ها و بسترهای بسیار زیادی برای توسعه حوزه گردشگری و صنعت گردشگری و توریسم دارد. شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه‌وبویراحمد به‌عنوان پایتخت طبیعت ایران یکی از مناطق مستعد برای توسعه بسترها و زیرساخت‌های گردشگری به شمار می‌رود. در همین خصوص بزرگترین طرح گردشگری استان کهگیلویه‌وبویراحمد به عبارتی یکی از بزرگترین طرح‌های گردشگری کشور قرار است توسط شرکت سرای نشاط مهر کوهستان در منطقه تنگه مهریان از توابع این استان توسط یک سرمایه‌گذار بومی اجرایی شود.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای