سفیر ایران در روسیه به مذاکرات مقام‌های تهران و مسکو برای توسعه خطوط پروازی مستقیم بین شهرهای مختلف دو کشور اشاره کرد و گفت:‌ روس‌ها تمایل دارند مسیرهای پروازی مستقیم بین این کشور با شهرهای گردشگری ایران همچون اصفهان، شیراز و برخی جزایر جنوبی برقرار شود.

به گزارش سفربازی، به نقل از ایرنا، کاظم جلالی افزود: هم‌اینک پرواز مستقیم فقط بین پایتخت‌های دو کشور برقرار است که به وسیله شرکت‌های هواپیمایی ماهان ایران، ایرفلوت و نورد ویند روسیه انجام می‌شود.

وی گفت:‌ به نظر می‌رسد که پروازها را باید به شهرهای دیگر غیر از پایتخت‌ای دو کشور نیز گسترش دهیم.

درخواست پرواز مستقیم از روسیه به اصفهان و شیراز

سفیر ایران در روسیه گفت: به‌عنوان نمونه، استان گیلان با استان آستراخان در روسیه ارتباطات دیرینه‌ای دارد که بیشتر دریایی بوده است و به صورت هوایی هم می‌تواند بین رشت – آستراخان ارتباط برقرار شود. در کازان (قازان) نیز ایران همچون آستراخان دارای کنسولگری است.

جلالی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم که این مسیرهای پروازی را ایجاد کنیم و در این راستا، رفت‌وآمد مسئولان هوانوردی دو کشور به صورت مستمر در حال انجام بوده و همکاری‌ها در این عرصه در حال گسترش است.

وی از سن‌پترزبورگ روسیه به عنوان دیگر گزینه احتمالی برقراری پروازهای مستقیم جدید بین دو کشور نام برد و ادامه داد: ایران و روسیه نیازهای متقابلی در حوزه حمل‌ونقل هوایی دارند که در حال رفع آن‌ها با استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر هستیم.

روندها برای جذب گردشگران روس شتاب گیرد

سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو گفت:‌ با توجه به شرایط بین‌المللی، باید از فرصت کنونی برای جذب گردشگران ‌کشور روسیه در ایران استفاده مطلوبی داشته باشیم و روندها در این زمینه شتاب گیرد.

جلالی افزود: چندین میلیون گردشگر روس سالانه به کشورهای مختلف می‌رفتند که پس از جنگ اوکراین، امکان رفتن به آن کشورها را ندارند، از این‌رو، ‌ایران می‌تواند مقصد خوبی برای آن‌ها باشد؛ البته نیازمند تامین امکانات و زیرساخت های مناسب در کشورمان نیز هستیم.

لغو روادید گروهی؛ روس در انتظار پاسخ ایران

سفیر ایران در روسیه با اشاره به لغو روادید گردشگری گروهی دو کشور از ابتدای سال ۲۰۲۳ میلادی (دی‌ماه ۱۴۰۱) گفت:‌ جذب حداکثری گردشگران روس می‌تواند میسر باشد، به ویژه در مقطع کنونی که لغو روادید گردشگری گروهی را از اول سال ۲۰۲۳ شروع کرده‌ایم.

وی ادامه داد: یک گام در اجرای این توافق باقی مانده است؛ طرف روس، شرکت‌های معتبر خود را به ایران معرفی کرده و منتظر است که اقدام متقابلی برای معرفی شرکت‌های معتبر ایرانی به روسیه انجام شود.

جلالی خاطرنشان کرد: امیدواریم وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری سریع‌تر فهرست شرکت‌های مورد نظر را ارائه کند تا با نهایی شدن توافق دوجانبه، گردشگران گروهی بدون روادید بتوانند وارد دو کشور شوند.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای