موزه شهر سقز در بنای تاریخی حمام حاج‌صالح و با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.
به گزارش سفربازی، به نقل از ایرنا، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان در آیین افتتاح این موزه اظهار کرد: در این موزه علاوه‌بر نمایش و معرفی آثار تاریخی و اشیای مرتبط با روند شکل‌گیری شهر سقز، بنای حمام حاج‌صالح نیز به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین آثار تاریخی باارزش این شهر معرفی می‌شود.
منصور مهرزاد مساحت این موزه و الحاقات آن‌ را ٩٠٠ مترمربع اعلام کرد و افزود: در فاز اول این پروژه علاوه‌بر تهیه و نصب تابلو، عکس‌ها، نقشه‌ها و اسناد تاریخی، تعدادی از آثار فاخر بانوی هنرمند سقزی خاتوزین و تعدادی از زیورآلات اصیل کردی مربوط به بانوان خطه کردستان به‌ نمایش درآمده است.
وی ادامه داد: علاوه‌بر این، تعدادی از سنگ قبرهای تاریخی منطقه و سنگ قبر محمدسلطان‌خان از حاکمان اردلان دوره قاجار در معرض دید بازدیدکنندگان از این موزه قرار گرفته و تلاش شده در کنار محتوای اصلی موزه، کاربری بخش‌های مختلف بنا با تهیه و نصب مانکن‌های انسانی برای مخاطب توضیح داده شود.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با اشاره به لزوم تامین اعتبارات لازم و توسعه فازهای بعدی موزه و تکمیل سایت اداری در زمین مجاور حمام و تاسیسات وابسته به آن، ابراز امیدواری کرد با استفاده از ظرفیت موزه‌ها بتوانیم گنجینه‌های فرهنگی، تاریخی و هنری این استان بیش‌ازپیش به کشور و جهان معرفی شود.
بهره‌برداری از کارگاه تولیدی سفال و سرامیک
همچنین همزمان با هفته دولت کارگاه تولیدی سفال و سرامیک با اشتغال‌زایی ٣٠ نفر در تایله سنندج به‌بهره‌برداری رسید.
گفتنی است، کارگاه تولیدی سفال و سرامیک سنندج از جمله کارگاه‌های بزرگ صنایع‌دستی استان به‌شمار می‌رود که با مشارکت بخش خصوصی و با سرمایه‌گذاری یک‌میلیارد و ۴۵٠ میلیون تومان، در ۲ فضای کارگاهی به مساحت ٢۵٠ مترمربع به‌منظور تعمیر، تجهیز و راه‌اندازی مجتمع صنایع‌دستی تایله (فیض‌آباد) به بهره‌برداری رسید.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای