مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: رویداد ۲۰۲۳ اردبیل فرصت مناسبی برای معرفی قابلیت‌ها و ظرفیت‌های گردشگری و بهره‌مندی از مزایای آن برای توسعه همه‌جانبه استان است.
به گزارش سفربازی، به نقل از ایسنا، حسن محمدی‌ادیب با اشاره به انتخاب استان اردبیل به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در سال ۲۰۲۳، اظهار کرد: در سومین نشست وزرای گردشگری کشورهای عضو اکو در شهر خجند تاجیکستان در سال ۱۳۹۸، اردبیل به‌عنوان پایتخت گردشگری اکو در سال ۲۰۲۳ انتخاب شد که مهمترین اتفاق و رویداد برای استان اردبیل در حوزه گردشگری محسوب می‌شود.
محمدی‌ادیب بیان کرد: تاکنون ۱۸ برنامه ملی و بین‌المللی برای اجرا در رویداد اردبیل ۲۰۲۳ پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو مصوب شده‌اند و در ادامه برنامه‌های دیگری نیز به این مجموعه اضافه می‌شوند.
وی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی مختلف نیز برنامه‌های خود را علاوه‌بر ۱۸ برنامه مصوب به اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان اردبیل ارائه کردند که با همکاری بین‌بخشی و اعلام آمادگی سازمان‌ها و ادارات مختلف به صورت اثرگذار در سطح استان اجرا خواهد شد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل ضمن اشاره به جاذبه‌های منحصربه‌فرد زندگی عشایری برای گردشگران و پررنگ‌تر بودن این قابلیت در شمال استان، گفت: ششم و هفتم اردیبهشت‌ماه برنامه‌های مختلفی در اردبیل اجرا می‌شود و در شهرستان بیله‌سوار نیز جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان برگزار خواهد شد که این مهم فرصت مناسبی برای استان است که امید می‌رود با اجرای برنامه‌های مصوب و آتی شاهد ثمربخشی هر چه بیشتر این رویداد برای توسعه استان باشیم.
وی به برنامه‌های مصوب در رویداد ۲۰۲۳ اشاره کرد و گفت: از جمله مهم‌ترین این برنامه‌ها می‌توان به برگزاری شب‌های فرهنگی اردبیل در ۹ کشور عضو اکو، برگزاری نشست‌های علمی، برگزاری کنفرانس‌ها و همایش‌های بین‌المللی، نشست وزرای گردشگری در اردبیل و برنامه‌های متعدد دیگر اشاره کرد.
محمدی‌ادیب از فعالیت ۶ کمیته در زیرمجموعه ستاد برگزاری رویداد ۲۰۲۳ اردبیل خبر داد و افزود: برای هماهنگی‌های بیشتر و تقسیم کار، کمیته‌های اقتصادی، زیرساخت‌ها و امور شهری، پشتیبانی، فرهنگی، آموزشی و اجتماعی، انتظامی و تبلیغات تشکیل یافتند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در خصوص مهمترین اهداف برگزاری رویداد ۲۰۲۳ اظهار کرد: اهداف زیادی در برگزاری این رویداد دنبال می‌شود که از مهمترین آن‌ها می‌توان به برندسازی گردشگری استان اردبیل در سطح بین‌المللی، معرفی هویت تاریخی و فرهنگی استان اردبیل و تاکید بر اشتراکات فرهنگی با کشورهای عضو اکو، تولید محتوا در خصوص جاذبه‌های گردشگری استان اردبیل، توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان، جذب سرمایه‌گذاران ملی و بین‌المللی اشاره کرد.
محمدی‌ادیب بیان کرد: برگزاری رویداد اردبیل ۲۰۲۳ تنها برعهده اداره‌کل میراث‌‌فرهنگی استان نیست و سایر نهادها، دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های مردم نهاد نیز در این راستا نقش مهمی دارند و امید است با همکاری بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی بتوانیم از مزایای این فرصت بسیار مهم در راستای توسعه همه‌جانبه استان اردبیل بهره‌مند شویم.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای