مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران به بازدید ۵هزار و ۷۰۰ نفر از شهروندان در ایام نوروز از خانه‌موزه‌های سیمین و جلال و اخوان‌ثالث اشاره کرد و گفت: شهروندان به مدت هفت روز از این مجموعه‌ها بازدید کردند.
به گزارش سفربازی، به نقل از ایسنا، وحیدرضا انارکی‌محمدی با اشاره به اینکه طی تعطیلات نوروز روزانه بیش از ۸۰۰ نفر از این دو خانه موزه بازدید کردند، گفت: از ۵ تا ۱۱ فروردین، ۵ هزار و ۷۰۰ نفر از شهروندان، خانه‌موزه‌های سیمین و جلال و اخوان‌ثالث را به‌عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب کردند که این امر نشانه اقبال اهالی فرهنگ و اقشار مختلف جامعه از مراکز فرهنگی است.
وی با بیان اینکه از این تعداد ۸۰۰ نفر به صورت رایگان از این مجموعه‌ها بازدید کردند، ادامه داد: نسبت به سال گذشته شاهد افزایش ۴۲ درصدی بازدیدکنندگان (هزار و ۷۰۰ نفر) از مجموعه‌های خانه‌موزه‌های سیمین و جلال و اخوان‌ثالث بودیم.
انارکی‌محمدی بیان داشت: حفظ و نگهداشت این آثار ملی، با برگزاری نشست‎ها و اتفاق‌های ادبی و فرهنگی می‌تواند در شعر و ادبیات معاصر تاثیرگذار بوده و به مکانی برای فعالیت‌ها و تولیدات خلاق فرهنگی هنری تبدیل شود.
انارکی‌محمدی با اشاره به اینکه بزرگداشت مفاخر هر کشوری نمایش فرهنگ و شکوه آن کشور است، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی مناسب و دقیق، می‌توان هرچه بهتر و بیشتر از این ظرفیت برای ارتقای سطح فرهنگ جامعه استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه خانه‌موزه مشاهیر و نویسندگان، اصالت و هویت شهرها محسوب می‌شوند، گفت: یکی از رویکردهای اصلی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی در سال ۱۴۰۲ حفظ، احیا و بهره‌برداری هر چه بهتر از خانه مشاهیر است.
به گفته مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، خانه جلال آل‌احمد و سیمین دانشور در برگیرنده همه آثار پژوهشی و تحقیقاتی، یادمان‌ها، هدایا، دست‌نوشته‌ها، کتب و مجلات، تصاویر و فیلم‌ها و گفت‌وگوها و دیگر آثار مادی و معنوی مرتبط با جلال و سیمین است که توسط تیم‌های تحقیقاتی، ادیبان، فرهیختگان، دانشمندان، نزدیکان، آشنایان و دوستان جلال و سیمین در اختیار این مجموعه قرار گرفته تا به صورت یکپارچه، منسجم و متمرکز به پویشگران ادبی و علمی و همچنین بازدیدکنندگان عمومی و علاقمند به جلال و سیمین، امکانات وسیعی را در جهت آشنایی، شناخت شخصیت و دیدگاه جلال و سیمین دانشور ارائه کند.
وی با اشاره به اینکه مرمت و بازسازی منزل جلال آل‌احمد و سیمین دانشور و اخوان ثالث با حفظ هویت این بناهای فرهنگی و مطابق با اصول علمی مرمت ابنیه تاریخی انجام شده است، گفت: این مجموعه‌ها از قابلیت‌های لازم برای تبدیل شدن به پاتوق فرهنگی برای اهالی هنر و ادبیات برخوردار است.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای