وزیر میراث فرهنگ، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: مکان‌های مهم می‌توانند فرصت‌هایی برای حرف‌های مهم‌تر ایجاد کنند.

به گزارش سفربازی، به نقل از ایسنا، عزت‌الله ضرغامی در بازدید از بافت تاریخی شهر بروجرد اظهار کرد: بروجرد یک جایگاه و موقعیت ویژه‌ای به لحاظ فرهنگ ناملموس و میراث فرهنگی ملموس دارد.

وی ادامه داد: بروجرد در حوزه صنایع‌دستی و گردشگری ظرفیت‌های خوبی دارد هرچقدر تلاش کنیم قدم‌ها جزئی است برای اینکه جایگاه این شهرستان را آن‌طور که شایسته تاریخ، تمدن و هویت شهر و مردم آن است برسانیم.

ضرغامی با بیان اینکه از جمله جاهایی که توانستیم حضور پیدا کنیم صنعت ورشوسازی است که یکی از برجسته‌ترین حوزه‌های صنایع‌دستی بوده و از همه مهم‌تر می‌تواند در زندگی مصرفی ما نیز به کار بیاید، افزود: برخلاف برخی رشته‌های صنایع‌دستی که بیشتر جنبه‌های هنری و ویترینی دارد که به نوبه خود مهم است.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با بیان اینکه بروجرد شهر ملی ورشوست، عنوان کرد: مواد اولیه و بازار عرضه برای ورشو مهم بوده البته در جاهای دیگر از کشور نیز این صنعت را کم و بیش داریم اما وضعیت بروجرد ویژه است و تعداد استادکاران، هنرمندان و فعالان این عرصه خیلی ارزشمند هستند.

 پایدار شدن هنر و صنعت ورشو

وی ادامه داد: هدف پایدار شدن این هنر و صنعت و باز شدن درهایی برای فروش در سطح ملی و جهانی است.

ضرغامی افزود: برای صادرکنندگان صنایع‌دستی تسهیلات خوبی فراهم شده از جمله پیمان‌سپاری ارزی برای صنایع‌دستی برای همیشه منتفی شد که خدمت بزرگی برای صادرکنندگان صنایع‌دستی است.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بیان کرد: از میراث فرهنگی بروجرد که مملو از یک تاریخ ارزشمند ملی و دینی است چند جایی را بازدید کردیم، هرکدام از این‌ها به نوبه خودش تاریخی دارد که امیدواریم کسانی‌که صاحب علم و دانش و قدرت روایتگری هستند بتوانند از این موقعیت‌ها استفاده کنند.

وی تصریح کرد: مکان‌های مهم می‌توانند فرصت‌هایی برای حرف‌های مهم‌تر ایجاد کنند، وقتی روایت‌ها را از نزدیک می‌شنوم احساس می‌کنم خود ما دستگاه‌های فرهنگی نسبت به این حوزه کمتر کار کردیم.

ضرغامی افزود: باغات بروجرد مهم هستند که موقعیت ویژه‌ای دارند بعد از بررسی تلاش می‌کنیم با مشخصات لازم و استانداردها تطابق داده و آن‌ها را ثبت ملی می‌کنیم و سپس ثبت جهانی آن را نیز پیگیری می‌کنیم.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای