آسو پارک؛ عنوان برنامه تابستانه معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه است که طی آن کودکان در قالب بازی و سرگرمی، مهارت‌های لازم را فرا گرفته و هوش و استعداد آن‌ها برای تعیین مسیر آینده کاری و شغلی‌شان سنجیده می‌شود.
به گزارش سفربازی، به نقل از ایسنا، معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در آیین افتتاحیه این برنامه با تاکید بر لزوم رشد و تربیت کودکان در ابعاد مختلف، گفت: امروزه تربیت یک بعدی کارایی ندارد و باید بتوانیم ابعاد مختلف رشد کودک از جمله رشد معنوی، عاطفی، جسمی، منطقی، فکری و … را در نظر گرفته و برای تقویت آن تلاش کنیم.
مهدی عبدالمالکی زمان طلایی برای تربیت و رشد شخصیت کودکان را سنین ۶ تا ۱۲ سال عنوان و تصریح کرد: اگر در این زمان بتوانیم زمینه رشد کودکان در ابعاد مختلف را فراهم کنیم، قطعا می‌توانیم آینده بهتری برای کودکان و نیز برای جامعه رقم بزنیم.
عبدالمالکی گفت: برای رشد بهتر کودکان نیاز است که ابتدا هوش و استعداد آن‌ها سنجش شود تا بتوان بر اساس آن، کودک را در مسیر درست رشد خود هدایت کرد.
وی افزود: بر همین اساس پروژه آسو پارک -آموزش سواد هزاره سوم- را در سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه راه‌اندازی کردیم.
عبدالمالکی گفت: در این پروژه که با همکاری تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی شده، بچه‌ها در قالب بازی و سرگرمی استعدادسنجی شده و هوش آن‌ها نیز سنجش می‌شود.
وی افزود: با فهم این موضوع، ترسیم مسیر و آینده کودکان بسیار روشن می‌شود. به‌طور مثال اگر کودکی از هوش منطقی و ریاضی بالایی برخوردار است، می‌تواند به یکی از مهندسان موفق کشور تبدیل شده و یا در حوزه مشاغل کار با رایانه وارد شود. همچنین کودکی که هوش طبیعت‌گرای قوی دارد می‌تواند در حوزه‌های کشاورزی به فرد موفقی تبدیل شود.
وی بابیان اینکه طی این دو ماه مهارت‌های ضروری در قالب بازی به کودکان آموزش داده می‌شود، گفت: این مهارت‌ها شامل اصول خودمراقبتی، برنامه‌نویسی مقدماتی، موشن‌گرافی، پویانمایی، سناریوسازی و تصویرسازی، بچه‌های ثروت‌ساز (چرتکه و هوش مالی)، داستان‌نویسی و شاهنامه‌خوانی خواهد بود. در کنار این مهارت‌ها ورزش و تحرک و بازی‌درمانی هم برای کودکان لحاظ شده است.
وی افزود: در نهایت با دو ماه کار تخصصی و بررسی هوش‌های چندگانه کودکان، توصیه نامه کتبی به والدین داده می‌شود که کودک آن‌ها در آینده در چه مسیری موفق‌تر خواهد بود.
عبدالمالکی گفت: بعد از پایان این دو ماه، کودکان رها نمی‌شوند و در کنار آن‌ها خواهیم بود تا بتوانند مسیر آینده خود را به بهترین شکل رقم بزنند.
این برنامه طی دو ترم از ۱۸ تیر تا ۲۲ شهریور برگزار می‌شود که در ترم اول بحث استعدادیابی کودکان از طریق بازی و سرگرمی و با روش‌های تخصصی پیگیری شده و در ترم دوم زمینه‌های شغلی که این کودکان در آن مهارت دارند، برای آن‌ها تشریح می‌شود.
علاقه‌مندان برای شرکت در این برنامه می‌توانند به سایت سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه به آدرس www.ecjdk.ir مراجعه کنند.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای